Home / ALUMNI / INFO LOWONGAN KERJA / GURU / Volunteer Teaching Program SMP N 8 Bandung

Volunteer Teaching Program SMP N 8 Bandung

Halo, pemuda-pemudi bangsa!

Kami para volunteer yang sedang berbagi di sebuah sekolah terbuka di Kompleks Gading Regency, Soekarno Hatta, Bandung (Loc: https:goo.gl/maps/eUb7CkXwUqv). Program ini memberikan kesempatan bagi pemuda pemudi untuk berbagi melalui Volunteer Teaching Program dg menyisihkan setidaknya 2 jam waktunya untuk mengajar. Satu mata pelajaran diisi oleh 3 orang anak muda dlm mengembangkan kurikulum, metode pembelajaran, hingga evaluasi siswa. Sekolah terbuka menyediakan sertifikat resmi dari SMPN 8 Bandung yg bs digunakan sbg pengalaman kerja. Setiap volunteer hrs menyelesaikan setidaknya 1 periode yg terdiri dari 3 bulan.

Currently, we give you the opportunity to join us on our sustainable teaching program.
We are recruiting new volunteers to teach in these subjects:
– Teknologi Informasi dan Komunikasi (TIK)
– Olahraga
– Keterampilan
– Bahasa Sunda
– Bahasa Indonesia
– Bahasa Inggris
– PLH
– Pendidikan Agama Islam
– PKn
– Motivasi
– Seni Budaya
– IPS
– IPA

We are seeking for individuals who are high committed, eager to make a change, and want to contribute their energy and hours to teach these middle school students in need.
If you are interested to be one of our voluntary teachers within this three-month period, please fill in the form: bit.ly/volrecruitgr

Please submit the form before March 26, 2016, 22.00 WIB.

For any inquiries, you can ask us at:
Our e-mail: smpterbuka.gr@gmail.com or
Line ID: yassesr / rafihdyt

P.S.:
. One period equals three months, two to four hours volunteering per week (Mon – Sat).
. For each period of your participation, you will get a certificate.

You don’t need to excel at aforementioned subjects, what matters is how much you are interested in teaching.
smile emotikon

Thank you.
Looking forward to work with you guys soon.

Selamat berbagi!!!!